Tampondruk

Wij maken gebruik van diverse soorten technieken om verschillende producten te gebruiken. Tampondruk is een techniek die kan worden gebruikt voor allerlei vormen.

De mogelijkheden zijn enorm: ook voor producten die niet vlak zijn, maar rond, hol en bol. Dit is de ideale manier om promotie- en industriële producten te voorzien van bedrukking.

WAAROM TAMPONDRUK GEBRUIKEN?
Tampondruk is een zeer geschikte techniek wanneer zeefdrukken niet mogelijk is. Dit is onder andere het geval bij gekromde oppervlakken. Deze techniek heeft een hogere resolutie dan zeefdruk. Het geeft bovendien een extra fraai resultaat als de afbeelding op uw product echt scherp moet zijn.

Wilt u een product laten bedrukken met een ontwerp van meerdere kleuren? Dan is tampondruk kostentechnisch vaak erg interessant.

DIVERSE PRODUCTEN BEDRUKKEN
Wij hebben de meest uiteenlopende producten bedrukt: van sleutelhangers en notitieboekjes tot glazen en balpennen. Tampondruk is vooral geschikt voor het bedrukken van kleinere kunststof producten. Veelal zijn dit give-aways en relatiegeschenken zoals pennen, usb-sticks en andere reclameartikelen.

Neem gerust eens een kijkje in ons portfolio om te zien welke producten wij allemaal al hebben bedrukt.

DE VOORDELEN VAN VK PRINT
U profiteert van de volgende voordelen wanneer u kiest voor VK Print:

  • Snel
  • Nauwkeurig
  • Flexibel
  • Scherpe prijzen
  • Alles onder één dak
  • Meer dan 20 jaar ervaring

Onze vakkundige medewerkers zorgen ervoor dat producten snel, goed en zeer nauwkeurig worden bedrukt. Wij stellen ons erg flexibel op, zodat het product precies wordt bedrukt zoals u het voor zich ziet. Al meer dan 30 jaar hebben we ervaring in het bedrukken van producten voor opdrachtgevers in verschillende branches. We werken met diverse druktechnieken en we bieden het gehele proces aan onder één dak: van bedenken en bedrukken tot verpakken en verzenden.

NEEM DIRECT CONTACT MET ONS OP
Wij bedrukken alles: van relatiegeschenken en promotiemateriaal tot textiel. Vraagt u zich af of een bepaald product wel kan worden bedrukt met tampondruk?
We zoeken altijd naar een oplossing en kijken graag wat we voor u kunnen betekenen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.