Tamponprint

Voor tamponprint kunt u zich wenden tot VK Print. Wij zijn de betaalbare specialist.
Tamponprint is een techniek die het mogelijk maakt dat onregelmatig gevormde items bedrukt kunnen worden. De werking is als volgt.

De tampon wordt gevormd door siliconenrubber. De inkt wordt door de tampon uit een cliché geabsorbeerd. Vervolgens wordt hij overgezet op het product. De tampon is zo flexibel dat hij kan drukken op gebogen objecten. Dat is de extra kwaliteit van deze techniek.

Daardoor is het bedrukken van bolle of holle voorwerpen mogelijk met tampondruk. Wij zijn hierin bedreven. Voor tamponprint kunt u terugvallen op VK Print.

TAMPONPRINT
Wij hebben de kennis en de ervaring om u optimaal van dienst te kunnen zijn. VK Print is thuis in de branche.
Tamponprint kan onder andere worden toegepast op klokken, notitieboekjes, glazen, sleutelhangers, vouwkratten en winkelmandjes. In bepaalde situaties geven we daar de voorkeur aan boven andere technieken.

Voornamelijk, zoals gezegd, wanneer gekromde en geprofileerde oppervlakken moeten worden bedrukt. Het grote voordeel van tamponprint is dat er een hogere resolutie mee wordt bereikt dan zeefdruk. Dat levert een mooi resultaat op. Voor afbeeldingen die extra scherp moeten worden weergegeven kan tamponprint een uitkomst zijn.
VK Print kan daarin voorzien.

Tamponprint: meerdere kleuren
Het gebruik van tamponprint kan tevens worden overwogen wanneer meerdere kleuren worden gebruikt. Dan is de techniek kostentechnisch gezien aantrekkelijk.
Ook kleine kunststof hebbedingetjes en relatieproducten, zoals usb-sticks, pennen en ander reclamemateriaal, kunnen uitstekend met tamponprint worden bedrukt.

Wij staan voor u klaar. Onze medewerkers zijn deskundig en toegewijd.
We drukken snel en volgens afspraak. De wensen van de klant staan voor ons voorop.

Voor tamponprint kunt u een beroep doen op VK Print.

Service groot bij VK Print: onder andere rondzeefdruk, blinddruk en tampondruk
Wij werken volgens het motto: u vraagt, wij drukken. We zijn een sterk servicegericht bedrijf. In overleg is veel mogelijk.
Ook voor vlakzeekfdruk, textieldruk, rondzeefdruk, transferdruk, blinddruk, sublimatie en foliedruk kunt u aankloppen bij VK Print. We maken gebruik van de modernste technieken en zijn goed geoutilleerd

VK Print gaat voor u aan de slag. Ons takenpakket in vogelvlucht: bedrukken, controleren, verpakken en verzenden.
Met tamponprint kan aan nagenoeg ieder artikel dat niet vlak of egaal is een tekst of kunnen afbeeldingen worden toegevoegd. Voor dergelijk fijnmazig werk is deze techniek uitermate geschikt.

Als u tamponprint overweegt, bent u bij VK Print aan het juiste adres.

Wij kunnen u vertellen welke mogelijkheden u heeft en wat voor uw specifieke vraag de beste druktechnische oplossing is. Daarbij gaan we voortvarend te werk.
We handelen opdrachten snel en doelmatig af. Daar staan we voor. Voor tamponprint kunt u terecht bij VK Print.